GreenBuddies

Úvodní setkání GBCh v novém roce 2023

Úvodní setkání GBCh v novém roce 2023

Development
Greenbuddies tým
Partnerství

09.02.2023

Loňský rok, a zejména jeho druhá polovina, byla pro celý náš kolektiv v Greenbuddies Charging velmi rušná. Pokračovali jsme v rozvoji obchodních vztahů a realizaci dohodnutých zakázek u stávajících i nových zákazníků a partnerů především v Rakousku, Německu, ale také na domácím českém trhu.

Vedli jsme řadu jednání s dodavateli technologií, která používáme pro instalace našich řešení, abychom v současné turbulentní době byli schopni klientům vždy dodávat v rámci naší spolupráce optimální poměr hodnota/cena. Kromě tradičních oblastí, tzn. střešních a pozemních fotovoltaik, a nabíjecích stanic pro elektromobily jsme zaznamenali také zvýšený zájem o solární přístřešky pro vozidla, tzv. carporty a bateriová úložiště. To jsou všechno segmenty, kde společně s našimi dodavateli technologií a dalšími partnery máme na všech našich cílových trzích co nabídnout.

Greenbuddies meeting

Naše předpovědi na rok 2023, založené na rozboru celkové situace v našem oboru, předpokládají i nadále velmi silný růst poptávky. Abychom zvyšující se objem práce byli schopni zvládnout po všech stránkách, rozhodli jsme se ve dnech 9. a 10. ledna uspořádat výjezdní zasedání celého našeho týmu. Vzhledem k vynucené absenci osobních setkání během posledních dvou let to byla kromě obsahového zaměření na klíčová témata rovněž vítaná možnost se konečně potkat také s našimi kolegy z Vídně a Amsterodamu. Jedním s důležitých cílů bylo pochopitelně i prohloubit vztahy mezi jednotlivými kolegy a kolegyněmi pracujícími v prodeji, podpoře prodeje, realizaci, engineeringu a nákupu.

Jsem velmi rád, že naše pozvání přijali také holandští kolegové, se kterými se v letošním roce budeme snažit intenzivněji zaměřit na region Beneluxu, který má podle našeho názoru kromě vlastní fotovoltaiky velký potenciál i pro integrovaná řešení, která v rámci skupiny Greenbuddies nabízí právě naše společnost.

Program našeho setkání byl velmi našlapaný: v pondělí odpoledne jsme se sešli v konferenčních prostorách hotelu Tanzberg a zaměřili naše debaty především na produktové a technické aspekty našich projektů. Po cca 3hodinovém semináři jsme samozřejmě museli využít výběru lokality a v rozhovorech pokračovat v jednom z místních sklípků. Tam jsme měli zajištěnu degustaci výsledků práce jednoho z místních vinařů, takže není divu, že večer to byl to velmi příjemný a užitečný zároveň.

Greenbuddies teambuilding
Greenbuddies teambuilding
Greenbuddies teambuilding, room
Picture with a view on the city
Greenbuddies meeting
Greenbuddies meeting

V úterý ráno jsme vyrazili do sídla našeho rakouského obchodního partnera, společnosti Business Natives, do administrativního centra Peak Vienna. Díky pohostinnosti našich vídeňských kolegů jsme pak strávili hlavní část dne v reprezentativní zasedací místnosti na 25. patře s krásným výhledem na Vídeň. Diskuse se točila okolo výměny nastřádaných zkušeností mezi jednotlivými odděleními, probírali jsme náměty na zlepšení vzájemné spolupráce a komunikace, seznámili jsme se s plánem práce na letošní rok i následující období, a věnovali se řadě dalších témat.

Zkrátka a dobře, z Vídně jsme odjížděli s velmi dobrým pocitem, že jsme se pro letošní rok naladili na stejnou notu a všichni jsme připraveni táhnout za jeden provaz. Pevně věřím, že se to odrazí ve vysoké kvalitě naší práce a následně pak zejména ve spokojenosti klientů s našimi službami. Těšíme se na úspěšnou spolupráci s vámi se všemi v novém roce!

 

Aleš Damm

Chief Charging Buddy

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group