GreenBuddies

Spolupráce HDSolar s Greenbuddies pokračuje

Spolupráce HDSolar s Greenbuddies pokračuje

Střešní projekty
Partnerství

08.02.2023

V oblasti solárních střech se zaměřujeme na střechy pro domácnosti a spotřebitele od řekněme 1000 panelů výše, kde jsme ukázali a prokázali naši konkurenceschopnost.

Jednou z dobrých spoluprací, kterou bychom rádi vyzdvihli, je spolupráce se společností HDSolar. Pro tuto solární EPC společnost se sídlem v Somerenu jsme v loňském roce instalovali střechu v Helmondu (0,5 MWp), zcela nedávno (viz obrázek) střechu o výkonu 1,1 MWp ve Valkenswaardu a tento a příští měsíc budeme dělat dvě střechy po 0,5 MWp v Eindhovenu a Panningenu.

Na střeše ve Valkenswaardu jsme poprvé spolupracovali s týmem z Ukrajiny, se kterým byla velmi dobrá spolupráce. Bohužel vzhledem k současné situaci v regionu se staráme zejména o tyto členy týmu a jejich rodiny.

Valkenswaard rooftop project in the Netherlands

Realizace proběhla v podstatě bez problémů, ale opět jsme si ověřili, že každý zákazník má jinou představu o řešení problematiky indukčních smyček, proto je vždy nutné si vše nejen vyjasnit na začátku projektu, ale také realizovat malou část instalace, opět si nechat potvrdit správnost realizace a vyhnout se tak nutnosti zbytečně předělávat již hotové části FVE z důvodu nespokojenosti klienta.

Celkově jde o dobrý příklad týmové práce, kdy je proaktivní komunikace s klienty velmi důležitá.

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group