GreenBuddies

Q&A s Greenbuddies Girls

Q&A s Greenbuddies Girls

Greenbuddies tým
Otázky a odpovědi

30.11.2023

V tomto článku vám opět představíme naše Buddies, tentokrát jsme se zaměřili na dámské členy našeho týmu. Jak své působení v Greenbuddies hodnotí Procurement Buddy Lizaveta Hladysh, Finance Buddy Veronika Hrušková, či Backoffice Buddy Veronika Podroužková?

Greenbuddies, newsletter, Q&A girls

Lizaveta Hladysh

 

  • Jaká je tvoje osobní filozofie ohledně vývoje obnovitelných zdrojů energie a solárního průmyslu? 

Podle mého názoru udržitelná budoucnost hodně závisí na využití potenciálu solárních a dalších obnovitelných zdrojů energie. Věřím v podporu udržitelných postupů a podporu širokého rozšíření obnovitelných zdrojů energie, jako je solární energie. A k tomuto poslání ráda přispívám.

  • Jaké jsou současné trendy v oblasti fotovoltaiky, které pozoruješ při své práci?

Jako součást PV týmu pozoruji rostoucí zájem o inteligentní technologie a neustálé pokroky, zejména v oblasti materiálů. A vidím, jak tyto trendy zvyšují celkovou výkonnost fotovoltaických systémů.

  • Co děláš, když zrovna nepracuješ? 

Pro mě je velmi důležitá rovnováha mezi pracovním a osobním životem, a proto se snažím trávit svůj volný čas co nejproduktivněji. Moji největší vášní je cestování. Také rád/a trávím čas s přáteli, vařím, chodím do posilovny, pletu a učím se jazyky.

  • Jak ses poprvé zapojila do spolupráce s Greenbuddies 

Do Greenbuddies mě přivedl jeden z mých nejbližších přátel. O společnosti jsem již dříve věděla a, ohromena jejich misí, věděla jsem, že se chci aktivně zapojit a zanechat zde pozitivní "stopu". Vzhledem k tomu, že společnost rychle rostla, cítila jsem se velmi šťastná, že jsem dostala příležitost stát se součástí tohoto skvělého týmu.

 

Veronika Hrušková

 

  • Co tě na práci s Greenbuddies nejvíce překvapilo?

Nejvíce mě na práci v Greenbuddies překvapil přátelský kolektiv a atmosféra. Napříč firmou přes všechny pozice i oddělení, panuje snaha si navzájem pomáhat a fungovat jako tým. I přes aktuální velikost firmy si Greenbuddies stále zachovává prvky start-upu a na firemní kultuře je to pozitivně vidět. 

  • Co považuješ na své práci za nejnáročnější?

Jelikož Greenbuddies působí na vícero evropských trzích, jako největší výzvu považuji se vyznat v zahraniční daňové politice. 

  • Zdá se, že zájem o tvůj typ práce roste. Proč myslíš, že tomu tak je?

Pracovat v prostředí s profesionály, kteří jsou zapálení pro svou práci, je motivující a sama mám pak chuť rozvíjet svoje dovednosti a posouvat se kariérně dál. Greenbuddies dává možnosti mladým lidem nastartovat svou kariéru, hodně se naučit a mít příležitost chodit do práce, která baví a má smysl. 

  • Co děláš, když zrovna nepracuješ? 

Když zrovna nepracuji, tak trávím čas s přáteli a rodinou. Ráda také chodím do přírody dobíjet energii a poznávám svět v rámci cestování.

Veronika Podroužková

 

  • Co považuješ na své práci za nejnáročnější?

Jako člověk, zodpovídající za provoz kanceláří firmy, IT vybavení a autoparku se snažím řešit všechny objevující se problémy promptně a současně si udržet, pokud možno, stále dobrou náladu. Každý den je jiný a člověk na této pozici se zaručeně nenudí. Jak se náš tým rozrůstá, nabývá společně s tím i daná agenda. Pro svou pestrost a kontakt s lidmi si své práce moc vážím.

  • Co tě na práci s Greenbuddies nejvíce překvapilo?

Do týmu Greenbuddies jsem se začlenila v samých začátcích v roce 2018 a musím uznat, že pozitivní a aktivní duch firmy mě stále baví. Porovnám-li své zkušenosti z jiných společností, ve kterých jsem pracovala, je přátelská a inspirativní nálada ve firmě opravdu výjimečná a motivuje člověka odvádět svou práci obětavě

  • Jaké jsou současné trendy v oblasti fotovoltaiky, které pozoruješ při své práci?

Díky celkovému důrazu na podporu obnovitelných zdrojů přichází i změna pohledu na celý segment v rámci ČR. Je skvělé, že můžeme být součástí této vlny a realizovat instalace konečně i doma v České republice a pomoci tak ekonomice. Kromě velkých celků vzrostl enormně zájem o malé instalace na soukromých domech a bytových celcích, což umožní zapojit více subjektů v našem sektoru. 

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group