GreenBuddies

Q&A s Greenbuddies

Q&A s Greenbuddies

Greenbuddies tým
Otázky a odpovědi

09.02.2023

Protože se náš tým Greenbuddies v plánovací a stavební sekci každý měsíc rozrůstá, rádi bychom vám představili naše nejnovější přírůstky pomocí následujícího dotazníku.

Consulting Buddy Nella Maslák – mladá profesionálka s elektrotechnickým a stavebním vzděláním

Project & Delivery Buddy Jan Noga – zkušený profesionál s pracovními zkušenostmi ze španělsky mluvících zemí a z oblasti logistiky a strojírenství

Site Buddy Lukáš Bílek – mnohojazyčný profesionál s pracovními zkušenostmi z celého světa


S Nellou, Janem a Lukášem se můžete setkat na stavbách vašich projektů. Dozvíte se o nich více z jejich odpovědí na naše otázky.

Nella Maslák

Nella Maslák

• Jaký byl váš první dojem z Greenbuddies?

Když jsem nastoupila do společnosti, byla jsem mile překvapean, jak milí a vstřícní jsou lidé z GB a jak skvělý tým zde pracuje.

• Kdybyste mohl změnit jednu věc v solárním průmyslu, co by to bylo?

Vzhledem k tomu, že pracuji v Greenbuddies Consulting, zjednodušila bych proces povolování výstavby fotovoltaických elektráren.

• Co děláte, když zrovna nepracujete?

Když nepracuji, snažím se svůj volný čas rozdělit na dvě části: část, kterou věnuji svým dětem, a čas, který trávím s přáteli. Rád cestuji a sportuji, zejména lyžuji.

Jan Noga

Jan Noga

• Jaký byl váš první dojem z Greenbuddies?

Příjemně mě překvapilo, že všichni v Greenbuddies mají rádi svou práci a záleží jim na firmě. Předtím jsem pracoval ve velkém průmyslovém koncernu a tam jsem tohle necítil.

• Co považujete na své práci za největší výzvu?

Někdy mi práci ztěžuje jazyková bariéra.

 Co děláte, když zrovna nepracujete?

Moje forma relaxace je jízda na horském kole. Takže kdykoli mám volný čas, snažím se najít ideální trail.

Team on the site

Lukáš Bílek

• Co považujete na své práci za největší výzvu?

Řízení projektů jako komplexní obchodní záležitost: dát lidem smysl, co se skutečně děje; dosáhnout každý den několika věcí; dosáhnout výsledků, abychom mohli pokračovat a mít lepší den než ten předchozí.

• Co se podle vás změní ve světě fotovoltaiky v příštích pěti letech?

Domnívám se, že svět nyní prochází mnoha zásadními změnami a otázka využívání obnovitelných zdrojů je stále důležitější než kdy jindy. Takže fotovoltaika, nové technologie, inženýrství, nové obchodní nápady a řešení budou žádanější než kdykoli předtím.

• Kdybyste nebyl v Greenbuddies, co byste místo toho dělal nebo jaký by byl váš život?

Dá se popsat několika slovy, kterými jsou: zahraniční vztahy a jazyky; cestování a integrace v zahraničí; sportovní a kreativní mysl, stále hledající nové příležitosti a zapojení do studia, projektového managementu a start-upového prostředí. Takže kdybych nebyl zapojen do Greenbuddies, hledal bych tuto náplň práce.

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group