GreenBuddies

GreenBuddies představuje projekt 16 MW FVE v Itálii dokončen

GreenBuddies představuje projekt 16 MW FVE v Itálii dokončen

Pozemní instalace
Development

19.12.2023

V minulých týdnech byl dokončen projekt o celkovém instalovanovém výkonu 16 MWp nedaleko starobylého italského městečka Ferrara, které se nachází mezi Benátkami a Boloní.

GreenBuddies představuje

Jednalo se o velmi složitou trackerovou konstrukci Axone Duo od výrobce PVH, která se v průběhu dne otáčí za Sluncem a tím maximalizuje zákazníkovi jak energetický, tak i peněžní zisk. Náš tým se postaral o mechanickou i elektrickou instalaci, včetně rammingu a usazení konstrukce s FV moduly, rozvody kabeláže a zemnění.

GreenBuddies představuje Fornasini freefield project in Italy

Jedním z obtížných úkonů bylo měření minimální odchylky konstrukce vyměřované pomocí laseru. Pro představu na trackeru o délce 56 metrů byla tolerance 1 cm, což je také nejzazší limit měřitelný laserem. Na pracech se v průběhu projektu dle aktuální činnosti a specializace vystřídala více než stovka pracovníků, kteří se často museli potýkat s vysokými teplotami kolem 40°C ve stínu po dobu 3 měsíců instalací.

Jelikož se jednalo o pilotní Greenbuddies projekt v Itálii, na začátku jsme se potýkali s mnoha administrativními překážkami, při jejich řešení jsme ovšem nabyli zkušenosti, které využijeme v budoucnu. Věříme, že tato spolupráce s náročným zákazníkem nás perfektně připravila pro práci na dalších sedmi projektech začínajících v Itálii a doufáme, že se toto číslo bude do budoucna ještě navyšovat!

GreenBuddies logo

GreenBuddies představuje projekt 16 MW FVE v Itálii dokončen

Společnost GreenBuddies nedávno dokončila projekt fotovoltaické elektrárny o výkonu 16 MW nedaleko starobylého italského města Ferrara. Tento komplexní projekt s technologií sledování slunce maximalizuje energetický a finanční výnos. Přes výzvy jako vysoké teploty a administrativní překážky, zkušenosti získané v tomto pilotním projektu v Itálii připravují tým na budoucí podnikání. GreenBuddies plánují rozšíření svých italských projektů, využívajících získané odborné znalosti.

Greenbuddies

GreenBuddies je dynamická společnost se sídlem v Praze, specializující se na fotovoltaické projekty. Jejich hlavní činností je poskytování komplexních služeb v oblasti solární energetiky, včetně návrhu, inženýrství, instalace a údržby fotovoltaických systémů. Společnost se zaměřuje na různé trhy v Evropě a je známá svým technickým know-how a schopností úspěšně realizovat složité projekty. GreenBuddies klade důraz na inovace a udržitelnost, což se odráží v jejich projektech a přístupu k obnovitelným zdrojům energie.

Vliv Greenbuddies na CSR

Společnost GreenBuddies, zaměřující se na výstavbu fotovoltaických elektráren a nabíjecí infrastruktury, aktivně zapojuje principy udržitelnosti do svého podnikání. Jejich angažmá v oblasti CSR (Corporate Social Responsibility) nejenže podporuje široké přijetí obnovitelných zdrojů energie, jako je solární energie, ale také reflektuje hodnoty zákazníků hledajících cesty k snížení environmentálního dopadu.

GreenBuddies sledují trendy v inteligentních technologiích a neustálých pokrocích, zejména v oblasti materiálů, což zlepšuje celkový výkon fotovoltaických systémů a podporuje jejich cíl podporovat udržitelnost. Tímto způsobem firma nejenže přispívá k silnějšímu tržnímu postavení, ale také buduje pevné vztahy se svými zákazníky. Pro více informací navštivte stránku HowToPerfect.

Solární panely GreenBuddies v ekologickém prostředí symbolizující udržitelnou energii a firemní sociální odpovědnos
Greenbuddies-engineers-with-yellow-helmets-and-reflexive-vests-standing-on-flat-roof-with-plans.jpg
Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group