GreenBuddies

Projektové partnerství PVI GmbH a Greenbuddies

Projektové partnerství PVI GmbH a Greenbuddies

Partnerství
Střešní projekty
Pozemní instalace

30.11.2023

Odbornost a zkušenosti v oblasti fotovoltaických technologií jsou stavebním kamenem našeho partnerství s PVI GmbH, developerem solárních řešení a dceřinou společností předního rakouského poskytovatele energetických služeb Kelag. Toto spojení je zosobněním našeho odhodlání posouvat hranice v oblasti solární energie, kde se Greenbuddies i PVI specializují na EPC zakázky – na poskytování komplexních řešení "na klíč" od návrhu přes dodávku komponent až po realizaci stavby.

Zkušenosti PVI jsou zvláště výrazné v segmentu střešních fotovoltaických instalací většího rozsahu. V průběhu posledních měsíců věnovali své úsilí rozšiřování svého portfolia také o pozemní fotovoltaické elektrárny, což umožnilo našemu týmu Greenbuddies zapojit se do významných projektů v této oblasti a spojit své síly právě se společností PVI na několika projektech.

První společný projekt, který jsme pro PVI realizovali na konci roku 2022, byl zároveň jejich zcela první solární freefield – FVE o instalovaném výkonu 4,15 MWp v Klagenfurtu. Po úspěšném dokončení této instalace jsme na začátku roku 2023 podepsali rámcovou smlouvu na další FVE projekty, tentokrát zaměřené na střešní instalace.

V průběhu několika měsíců jsme v rámci této spolupráce postavili celkem pět střešních fotovoltaických instalací a jednu pozemní elektrárnu, další pozemní FVE je aktuálně ve výstavbě. Ostatní projekty jsou nyní úspěšně dokončeny a svým provozem budou přispívat k udržitelné produkci energie z obnovitelných zdrojů.

Spokojenost obou stran s dosavadní spoluprací je vysoká a v plánu je pokračování ve vývoji solárních instalací jak na střechách, tak na volných pozemních plochách. Kromě toho má náš tým Greenbuddies společně s PVI v úmyslu účastnit se několika velkých výběrových řízení na velké EPC zakázky, což ukazuje naši ambici být u inovativního rozvoje solárních projektů v Rakousku a dále posilovat naše partnerství.

Výstavba FVE Greenbuddies
Pozemní FVE realizovaná Greenbuddies
Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group