GreenBuddies

Market Footprint 3Q/2023

Market Footprint 3Q/2023

Statistiky

31.10.2023

Pohled na náš expandující trh a nadcházející milníky

Vážení čtenáři, zákazníci, dodavatelé a přátelé,

jsem rád, že vás mohu upozornit na naši nejnovější publikaci Greenbuddies Market Footprintu. Tento obsáhlý dokument nabízí aktuální přehled našich referencí ve všech oblastech našeho podnikání.

V uplynulém čtvrtletí se naše úsilí výrazně soustředilo na český trh, což svědčí o našem odhodlání. Jsme si však velmi dobře vědomi stále důležité globální scény. Naše působnost zasahuje do všech 16 zemí EU, kam jsme dodali fotovoltaické elektrárny, které vyrábějí zelenou energii. Skandinávský region, který se může pochlubit pozoruhodným relativním růstem, a Německo s působivými absolutními čísly kapacity se staly ústředními body našeho úsilí.

Při vstupu do posledního čtvrtletí roku je důležité poznamenat, že se jedná o naše nejrušnější období s velkým objemem projektů, které jsou v současné době v realizaci. Pilně pracujeme na uspokojení rostoucí poptávky po udržitelných energetických řešeních a jsme hrdí na odhodlání, které náš tým projevuje.
Nezapomeňte nás sledovat, protože jsme na pokraji dosažení významného milníku, který bude oznámen v prvních listopadových týdnech. 

Dalším významným milníkem pro Greenbuddies bylo dokončení první dodávkya plovoucí fotovoltaické elektrárny v Německu, která čeká na uvedení do provozu.

Děkujeme vám za vaši trvalou podporu a sdílené nadšení pro udržitelnou a ekologičtější budoucnost.

Srdečně vás zdraví,

Aleš Spáčil
Chief Sales Buddy
 

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group