GreenBuddies

Market Footprint 2Q/2023

Market Footprint 2Q/2023

Repowering
Pozemní instalace
Elektromobilita
Střešní projekty
Statistiky

31.07.2023

V uplynulých třech měsících jsme dosáhli dalšího významného milníku: od založení Greenbuddies v roce 2017 jsme úspěšně vybudovali více než 900 MWp fotovoltaických instalací. Tento milník je pro nás zdrojem velké hrdosti.

Druhé čtvrtletí roku 2023 navíc přineslo další pozoruhodné úspěchy, jako například úspěšné dokončení prvních EPC dodávek na našem domácím trhu, v České republice. Patří mezi ně projekty financované společností ČEZ ESCO pro ŠKODA Auto a Kongresové centrum Praha, dále např. sklady a výrobní provozy usilujících o větší energetickou nezávislost. Pro tyto projekty jsme kromě samotné dodávky zařízení zajistili veškerou potřebnou dokumentaci v rámci povolovacího procesu, jednání s úřady, kompletní inženýring a uvedení do provozu, včetně potřebných dokumentů a revizí.

Ve druhém čtvrtletí jsme se zúčastnili veletrhu Intersolar Europe v Mnichově, který se konal v červnu. Náš stánek získal pozitivní ohlasy od mnoha návštěvníků, kteří jej považovali za vynikající místo pro diskusi o obchodních příležitostech nebo navázání kontaktů. Proběhlo na něm mnoho schůzek se stávajícími partnery a seznámení s potenciálními budoucími klienty. Úsilí vynaložené na přípravu této akce se vyplatilo, a již se díky ní rozbíhají nové projekty.

V rámci evropského trhu jsme úspěšně dodali 30 střešních elektráren a 6 elektráren na poli. Navíc expandujeme na nové trhy, zejména v severní Evropě, kde v současné době pracujeme na 6 instalacích ve Švédsku, Dánsku a Finsku. Při pohledu do 3. čtvrtletí se těšíme na dokončení pěti projektů EPC v Maďarsku a na realizaci EPC instalací carportů na dalších trzích, např. v Rakousku, což znamená významný pokrok v rozsahu našich projektů.

Chci vám poděkovat za zájem o naše pokroky. Přeji vám příjemné čtení našeho Market Footprintu 2Q/2023! Netrpělivě očekáváme další čtvrtletí, protože jsme přesvědčeni, že dosáhneme pozoruhodného milníku v podobě instalace gigawatty solární energie.
 

Aleš Spáčil
Chief Sales Buddy
 

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group