GreenBuddies

Market Footprint 1Q/2024

Market Footprint 1Q/2024

Statistiky
Alternativní zdroje energie

30.04.2024

V našem čtvrtletním přehledu referencí zvaném Market Footprint se dozvíte o našich aktuálně dokončených projektech na českém i zahraničním trhu s fotovoltaikou za první kvartál roku 2024. Představíme vám také nadcházející projekty, které právě připravujeme. Tak čtěte a stahujte!

Vážení solární přátelé,

níže najdete odkaz na náš čtvrtletní dokument, který v angličtině nazýváme Market Footprint. Tento název jsme před lety zvolili, abychom ukázali, že naším primárním zájmem je zanechat hlubokou stopu v zelené transformaci Evropy. A daří se nám to čím dál více. Posilujeme na českém trhu, i když mnoho našich konkurentů hovoří o stagnaci poptávky, a v zahraničí jsme dokončili projekty v pěti různých zemích: v tradičních Holandsku, Německu a Francii, a také v rostoucích Finsku a Maďarsku.

Ačkoli maďarský trh pro nás není nejvyšší prioritou, nedávno jsme zde dokončili sérii fotovoltaických elektráren u supermarketů blízko hlavního města. Projekt byl náročný zejména kvůli tomu, že jeho příprava začala již před epidemií COVID-19, což znamenalo nutnost vyrovnat se se zákazníkem s radikálním cenovým výkyvem materiálů. V České republice jsme nedávno dokončili několik významných fotovoltaických elektráren na logistických centrech CTP, které jsme postavili pro ČEZ ESCO, našeho zákazníka.

V příštím kvartále se můžete těšit na informace o dokončených projektech našeho zahraničního partnera SENSu a velkých zákazníků Soltech a Solnet. Také dokončujeme další projekty v Čechách, z nichž si zejména vážíme spolupráce s Fashion Arenou v pražských Štěrboholech, kde probíhá instalace ultralehké fotovoltaiky na střeše nákupního centra.

Přeji Vám pěkné čtení a pokud vás něco napadne, napište mi to na ales@greenbuddies.eu.

Váš 

Chief Sales Buddy

Aleš Spáčil

 

Stáhnout Market Footprint 1Q/2024

 

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group