GreenBuddies

Market Footprint 1Q/2023

Market Footprint 1Q/2023

Greenbuddies tým
Statistiky

30.04.2023

Se závěrem dalšího čtvrtletí v historii Greenbuddies jsme nadšeni, že jsme v tomto období dokončili 20 projektů, a to pozemních i střešních instalací a také v oblasti nabíjení elektrických vozidel.

Naše týmy tvrdě pracují na udržení tempa z loňského roku, kdy jsme s nadšením konstatovali, že jsme v konkrétním měsíci pracovali paralelně na více než 100 MW projektů. Nyní můžeme říci, že tato úroveň produktivity se pro Greenbuddies stala novou normou, která svědčí zejména o tvrdé práci našich instalačních týmů a všech našich partnerů.

Naše pipeline EPC projektů v České republice roste a těšíme se, že projekty, které se v loňském roce pohybovali ve fázi představební, se v letošním roce posunou do fáze stavební. To je jasným důkazem, že solární boom je stále aktuální, a my jsme přesvědčeni, že budeme i nadále dodávat kvalitní instalace pro naše klienty.

Zajímavé časy čekají náš tým Greenbuddies Charging, který má na zbytek roku naplánováno několik obzvláště speciálních projektů, o kterých se ale s vámi podělíme až přijde čas.

Rádi bychom vás také všechny pozvali na náš stánek na veletrhu Intersolar Mnichov. Stejně jako loni se budeme nacházet v hale A5, stánek 680. Celá akce se koná ve dnech 14. - 16. června 2023. Těšíme se na setkání s vámi!

Stáhnout Market Footprint 1Q/2023
 

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group