GreenBuddies

Zaměřeno na partnery: TRICERA energy a Greenbuddies Charging

Zaměřeno na partnery: TRICERA energy a Greenbuddies Charging

Baterie
Komponenty

31.08.2023

V tomto článku se blíže podíváme na jednu ze společností působící v oblasti energetiky v Německu - TRICERA energy. Tato společností sídlí ve městech Freiberg a Drážďany a je známá svou odborností v oblasti vývoje, konstrukce a provozu bateriových úložných systémů.

Jejich zaměření spočívá v produkci středních bateriových systémů s kapacitou do 100 kWh, stejně jako ve vývoji velkých systémů s kapacitou přesahující 2 MWh. Hlavním cílem TRICERA energy je dosáhnout optimálního využití energie podle aktuálních potřeb a využití obnovitelných zdrojů.

Spolupráce s TRICERA energy s Greenbuddies Charging zahrnuje široké spektrum činností, které mají za cíl zajistit kvalitní a efektivní fungování bateriových úložišť. V našem úzkém partnerství s touto společností se věnujeme kompletaci bateriových systémů, provádění elektrikářských a mechanických prací, pokládce kabelů, site management a společné uvádění zařízení do provozu. Rovněž také nabízíme i stavební činnosti spojené s přípravou prostředí pro umístění bateriových úložišť. 

Snahou našich pracovníků spolu s týmem TRICERA energy je zajištění nejen technické kvality, ale také bezproblémového provozu. Nelze opomenout, že společnost TRICERA Energy je pro nás významným partnerem v oblasti energetické transformace. Společně se snažíme posunout energetický průmysl směrem k udržitelnosti a využití obnovitelných zdrojů energie. 

Tímto jsme vám krátce představili naši spolupráci s firmou TRICERA Energy a naši aktivní účast v oblasti bateriových úložišť ve snaze poskytovat inovativní řešení a přispívat k budoucnosti energetiky. 
 

Greenbuddies realizovali pozemní FVE
Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group