GreenBuddies

Italský 25 MWp projekt úspěšně dokončen i přes nepřízeň počasí

Italský 25 MWp projekt úspěšně dokončen i přes nepřízeň počasí

Pozemní instalace

01.03.2023

Projekt Badia Polesine, nacházející se na okraji stejnojmenného italského městečka, je velkolepým projektem společnosti Greenbuddies, který zahrnuje 45 000 solárních panelů o výkonu 25 MW. Realizace tohoto projektu byla náročná, nejen kvůli jeho rozsahu, ale i kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Projekt byl zahájen ke konci září a od začátku se muselo řešit nepříznivé počasí, včetně častých dešťů a mlh. Tyto faktory zpomalily průběh projektu a technici se museli potýkat s dodatečnými komplikacemi, jako je nutnost otáčet panely vůči sobě, aby mohli být propojeni mezi sebou.

Freefield PV from a bird's perspective

Navzdory těmto problémům, se podařilo dokončit projekt úspěšně a to díky tvrdé práci a nasazení více než 60 pracovníků Greenbuddies. Elektro pracovníci dokonce pracovali i během vánočních svátků, aby projekt dokončili včas.

Pro společnost Greenbuddies je tento projekt významným krokem v otevírání nového trhu v Itálii. Společnost Greenbuddies již v této zemi pracuje na dalších 6 projektech, které jsou v přípravné fázi stavby.

Projekt Badia Polesine ukazuje, že společnost Greenbuddies je skutečně „The Unstoppables“, když jde o stavbu udržitelných energetických projektů po celé Evropské Unii.

Freefield PV from a bird's perspective
Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group