GreenBuddies

Greenbuddies plní střechy nákupních center v Budapešti solárními panely

Greenbuddies plní střechy nákupních center v Budapešti solárními panely

Střešní projekty
Udržitelnost

09.02.2023

V současné době probíhá výstavba o celkovém výkonu 7MWp v maďarském hlavním městě Budapešti. Jedná se instalaci střešních systémů východ západ nad nákupními centry. Celkem GB realizuje 5 střech. Tři střechy jsou již ve výstavbě, zbylé dvě se začnou realizovat po novém roce.

Team Greenbuddies zde zajišťuje kompletní dodávku EPC pro našeho klienta. Do projektu je zapojen team expertů GB přes projekční práce, specialisti na nákup a projektový team, který přímo v místě realizace řídí naše zkušená site-managerka Gyorgyi Molnárová.

rooftop picture taken by drone

Velkou výzvou pro nás bylo malé zatížení střech, které se nám podařilo vyřešit se společností dodávající lehké a stabilní konstrukce, nevyžadují velké množství balastu. To je zajištěno nejaktuálnějšími větrnými modely. Konstrukce je testována ve větrném tunelu pro ověření výpočtů. Práce probíhají i v zimním období pokud to umožňuje počasí. Instalované FVE budou mít využití pro pokrytí běžné denní spotřeby nákupních center a snížení výdajů za elektřinu.

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group