GreenBuddies

Greenbuddies otevírají nový trh v Chorvatsku instalací o kapacitě 1.5 MWp

Greenbuddies otevírají nový trh v Chorvatsku instalací o kapacitě 1.5 MWp

Střešní projekty
Pozemní instalace

08.02.2023

Náš Greenbuddies tým dokončil ve spolupráci s naším klientem, společností E.On Hrvatska, první z projektů plánovaných na letošní rok.

Tento pilotní projekt na nově otevřeném trhu se nachází v Osijecko-baranjské župě ve vnitrozemí Chorvatska v areálu výrobny slunečnicového oleje. Náš tým byl zodpovědný za mechanické dokončení nosných konstrukcí, umístění fotovoltaických modulů a kompletní instalaci stejnosměrného proudu spolu s pokládkou kabelů proudu střídavého. Tento projekt je komplexní kombinací střešních a pozemních fotovoltaických panelů o celkovém výkonu 1.5 MWp.

Čepin rooftop project in Croatia, taken by drone

Celkem bylo instalováno 2278 panelů na třech samostatných střechách a 3900 panelů na třech plochách na zemi, spolu s 18 střídači. Náš Greenbuddies tým opět dokázal, že jsme „Unstoppables“, bez problémů splnil předem přesně stanovený deadline.

V současné době náš tým zahájil práce na další lokalitě v této oblasti na východě Chorvatska, tentokrát na projektu pozemní FVE o výkonu 10 MWp. Další projekty jsou ve fázi přípravy a měly by být dodány v letošním roce.

Čepin rooftop project in Croatia, taken by drone
Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group