GreenBuddies

Greenbuddies odhalili novou vizuální identitu na veletrhu Intersolar 2022

Greenbuddies odhalili novou vizuální identitu na veletrhu Intersolar 2022

Akce a veletrhy
Development

08.02.2023

Náš tým Greenbuddies se zúčastnil veletrhu Intersolar v Mnichově, který se konal 11. – 13. května tohoto roku. Na Intersolaru jsme byli již mnohokrát, ale letos jsme poprvé vystavovali a měli vlastní stánek na této obrovské akci s fotovoltaickou tematikou.

Stánek Greenbuddies se nacházel uprostřed haly A5 a bylo poměrně snadné si ho všimnout, protože nad ním viselo velké nafouknuté žluté „slunce“. Využili jsme příležitosti veletrhu, abychom zde představili naši novou vizuální identitu, vytvořenou studiem Dipozitiv. Ta upoutala pozornost mnoha návštěvníků a naše odznáčky s citáty inspirovanými solární tématikou jim vykouzlily úsměv na tváři.

Intersolar Greenbuddies booth 2022

Vzhledem k tomu, že se náš tým i projekty se každým rokem rozšiřují, rozhodli jsme se udělat další krok a profesionalizovat vizuální identitu naší značky. Jedním z hlavních požadavků na nový branding bylo, aby nebyl zcela seriózní a přímočarý, protože se nepovažujeme za firmu s korporátní strukturou, ale spíše za spolehlivé parťáky pro naše partnery a klienty. Myslíme, že jsme tohoto dosáhli díky novému čistému a odlehčenému vizuálu od pražského studia Dipozitiv, který budeme aplikovat ve všech formách prezentace společnosti.

Veletrh Intersolar navštěvujeme v posledních zhruba deseti letech pravidelně a jsme rádi, že letos byla samotná akce mnohem větší než v minulých letech. Jsme rádi, že rozsah veletrhu odráží situaci na fotovoltaickém trhu, řady vystavovatelů doplnily společnosti z oblasti elektromobility, bateriových úložišť, jsou zde také banky specializované na obnovitelné zdroje. Jsme rádi, že akce je dobře cílená a je skvělým místem pro utužování pracovních vztahů.

V Greenbuddies si uvědomujeme, že je to ideální příležitost pro plánování schůzek. Během konání veletrhu se na našem stánku uskutečnilo více než 90 jednání se zástupci našich oddělení fotovoltaiky, nabíjení elektromobilů, developmentu a nákupu. Věříme, že tato setkání přinesou v budoucnu nové projekty s našimi stávajícími i novými kontakty.

Těšíme se, že se na veletrh Intersolar příští rok vrátíme, protože bylo skvělé se po dlouhém období, kdy jsme kvůli pandemii koronaviru komunikovali pouze online, moci s našimi obchodními partnery setkat osobně. Myslíme si, že je to nezbytné pro dobrou spolupráci, protože usilujeme o to, abychom byli vašimi „Buddies“ v oblasti solárů a elektromobility.

Greenbuddies Market footprint
Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group