GreenBuddies

Greenbuddies na veletrhu Intersolar 2023

Greenbuddies na veletrhu Intersolar 2023

Greenbuddies tým
Akce a veletrhy

30.06.2023

Jsme rádi, že se můžeme podělit o naše zkušenosti z účasti skupiny Greenbuddies na prestižním veletrhu Intersolar Europe v Mnichově. Ve dnech 14. až 16. června 2023 se na této akci sešlo 106 000 návštěvníků z celého světa a v 17 halách veletržního areálu se představilo 2 469 vystavovatelů zastupujících 57 zemí.

Během třídenní akce jsme měli to potěšení uspořádat na našem stánku více než 100 setkání s potenciálními i stávajícími klienty a dodavateli. Veletrhu jsme se v předchozích ročnících zúčastnili již několikrát, letos jsme se ho jako vystavovatelé účastnili podruhé. Náš stánek byl strategicky umístěn v blízkosti vchodu do haly A5, což nám umožnilo upoutat pozornost příchozích návštěvníků. Díky promyšlenému designu a výraznému prvku v podobě promítaného videa jsme představili naše fotovoltaické instalace z ptačí perspektivy a vzbudili tak zájem kolemjdoucích účastníků.

„Účast na veletrhu takového formátu je pro nás prestižní záležitostí. My si od ní slibujeme především posílení vztahů s existujícími zákazníky, což většinou vyústí do nových obchodních příležitostí, důležité budou ale také plánované diskuze nad aktuálními tématy solárního průmyslu nebo představení nejnovějších trendů v oboru,“ prozradil Aleš Spáčil, Chief Sales Buddy společnosti Greenbuddies.

Greenbuddies team at Intersolar fair 2023

V letošním roce jsme zaznamenali znatelný nárůst počtu nových dodavatelů z různých odvětví, včetně fotovoltaických komponent, elektromobility a bateriových úložišť. Náš nákupní tým měl za úkol prozkoumat možnosti potenciální spolupráce a objevit nové dodavatele a technologie.

Mezi trendy, námi vypozorované trendy rozhodně patří skutečnost, že renomovaní dodavatelé se přizpůsobují novému vývoji v solárním odvětví tím, že rozšiřují své portfolio o řešení pro bateriová úložiště a vlastní střídače. Dále bylo výrazným tématem digitalizace, automatizace a standardizace plánovacích a instalačních procesů. Rostoucí množství softwaru pro zpracování záběrů z dronů, projektování, provoz a optimalizaci fotovoltaických elektráren naznačovalo významný pokrok v oboru.

Těšíme se na další ročník veletrhu Intersolar, který se bude konat od 19. do 21. června 2024. Bude sloužit jako platforma pro opětovné navázání kontaktů s našimi obchodními partnery a dodavateli a podpoří trvalý rozvoj našich vztahů v rámci spolupráce.  

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group