GreenBuddies

Account manager pro Benelux

Account manager pro Benelux

Otázky a odpovědi
Greenbuddies tým

08.02.2023

Společnost Greenbuddies Energy BV v Nizozemsku oslavila první rok své existence. Během tohoto roku se tým výrazně rozrostl, zejména proto, aby mohl podpořit našeho partnera v oblasti vývoje fotovoltaických elektráren, společnosti SENS Energy.

Je třeba věnovat velkou pozornost kontraktačnímu trhu v Nizozemsku, a proto jsme se rozhodli do týmu přibrat Account Managera, který by se tomuto rychle se rozvíjejícímu trhu věnoval.

Siem Kompier se k týmu připojil v říjnu a úspěšně převzal agendu od Jose Schlagena, který řídí společnost v Eindhovenu. Jeho cílovým trhem není pouze Holandsko, ale je zodpovědný za rozvoj trhu v Belgii a Lucembursku. Níže si můžete přečíst krátký dotazník se Siemem:

Siem Kompier

Co tě nejvíce překvapilo na práci pro Greenbuddies?

Na práci pro Greenbuddies mě nejvíce překvapilo, jak velké je množství lidí a stakeholderů, kteří jsou zainteresováni v celém procesu projektů. Výborná komunikace mezi všemi zúčastněnými stranami je nutná k úspěšné exekuci celého projektu.

Mimo to, množství důvěry a nezávislosti, která byla mé osobě svěřena, předčila mé očekávání. Pracovní prostředí lze popsat jako neformální, ale zároveň zaměřené na výsledky – ale také vždy připravené vyrazit na pivo, které odstartuje víkend.

Co považuješ na své práci za nejtěžší?

Nejnáročnější na mé práci account manažera je předat správné sdělení, najít správné lidi a přetvořit tyto dva aspekty ve spolehlivé partnerství.

Za druhé se ukázalo, že pro mě jako nováčka v solárním průmyslu bylo poměrně obtížné v krátkém časovém horizontu zcela pochopit všechny technické a provozní prvky procesu projektu.

Co děláš když nepracuješ?

Považuji se za aktivního a společenského člověka, který má řadu koníčků. Čtyřikrát týdně chodím cvičit do posilovny a dvakrát týdně s přáteli hrát fotbal. V létě se rád projíždím na své motorce po krásných místech a také velmi rád cestuji a poznávám nová místa. V neposlední řadě také rád chodím na pivo.

Jak by tě někdo popsal?

Přátelé a rodina by mě popsali jako společenského člověka, který je velmi otevřený, upřímný a čestný. Někdy jsem až moc upřímný, což znamená, že by pro mě někdy bylo lepší být více strategický ve volbě slov. Ale myslím, že mi to neubírá na smyslu pro humor.

Blog

Blog

V našem Greenbuddies newsletteru vám každý měsíc přinášíme tipy a zajímavosti nejen o fotovoltaice a nabíjecí infrastruktuře obecně. Dozvíte se novinky o našich projektech, spolupracích, ale i interním životě Greenbuddies. A mnohem víc!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.
GreenBuddies
Shining since
4 500 000 000 B.C.
Phone
+420 736 644 444
Email
Office address
Greenbuddies, s.r.o.
Mendíků 1396/9
140 00 Prague 4
Czech Republic
Greenbuddies Group